1 Wat zoek je?

              

2 Vul je postcode & huisnummer in

    

    Waarom hier je postcode checken?       Overstappen via verandervanprovider.nl
    Onze klanten geven ons een: 9,4

 

Besparen op internet, tv & bellen. Goedkoper dan bij de provider!

Laagste prijs

Goedkoper dan de provider
Dit voordeel pak je toch?

Switch van provider. Een nieuwe contract = korting!

Alle providers

Vergelijken en direct overstappen
Wij regelen alles voor je!

Vragen over internet, telefonie of televisie? Onze service is er ook voor jou!

Echte service

Wij zitten voor je klaar!
Bellen, mailen of via twitter.

 

De 3 meest verkochte alles-in-1 pakketten:

 

Vodafone Alles-in-1     KPN Alles-in-1    Ziggo Alles-in-1

 

Met verandervanprovider.nl wordt overstappen wel heel gemakkelijk:

 

Bespaar ook op internet, tv en bellen

€149

Wordt gemiddeld bespaard op een alles-in-1 pakket. Stap over en bespaar! Wij regelen het.

 

Tevreden klanten. Klantervaringen

9,4

Dit is de gemiddelde beoordeling van onze klanten. We kennen een hele hoge klanttevredenheid.

 

Bedenktijd 14 dagen

14 dagen

Is de bedenktermijn die je hebt. Binnen deze periode kan je altijd gratis opzeggen.

 

Consuwijzer

Let op

Lees op Consuwijzer waar providers aan moeten voldoen. Uiteraard infomeren wij je hier ook over.

 

 

 

Laatste Nieuws

Meer informatie

 

ADSL internet

Internet = internet? Wij denken van niet. Hoewel het voor veel consumenten alleen belangrijk is dat de verbinding werkt en niet te duur is, lijken de verschillen tussen providers en methoden de laatste jaren groter te worden. Internet verschilt per methode en provider. En verschillen gaan verder dan prijs. Zo kan je internetten via ADSL, kabel en glasvezel. ADSL is (bijna altijd) de goedkoopste variant. Wat kenmerkt ADSL internet? En wat is het verschil met de andere twee methoden?

ADSL (Asymmetric Digital Subscriber Line) staat voor internetten via de telefoonlijn. Asymmetrisch betekent dat download- en uploadsnelheid niet gelijk zijn. Je download met ADSL vele malen sneller dan je upload. Downloaden is voor de meeste internetgebruikers belangrijker dan uploaden. In Nederland is ADSL altijd populair geweest en heeft het tot op de dag van vandaag het grootste marktaandeel. Ieder huis in Nederland beschikt over een telefoonaansluiting waardoor ADSL, in tegenstelling tot bijvoorbeeld glasvezel, overal te krijgen is. ADSL is een variant van DSL. Een opvolger van ADSL is VDSL maar deze twee termen worden door elkaar gebruikt. ADSL zou tot 20Mb/s gaan en VDSL tot wel 100Mb/s.

ADSL providers

In Nederland bieden KPN, Tele2, Stipte, Telfort, XS4ALL, Vodafone en bijvoorbeeld Online.nl internet via ADSL aan. Uiteraard kan dit ook gecombineerd worden met telefonie en/of televisie. ADSL is goedkoper dan de kabel en glasvezel. De top 5 van goedkoopste pakketten bestaat voor een groot deel uit ADSL providers. Ga je voor sneller internet en bijvoorbeeld meer televisiezenders, dan kom je al gauw bij de kabel of glasvezel uit. DSL haalt op dit moment een snelheid tot 50Mb/s. Tele2 biedt dit bijvoorbeeld aan, zonder meerprijs.

Snelheid van ADSL

Ga je voor ADSL? Let er dan op de beloofde internetsnelheid niet overeenkomt met de werkelijke snelheid. DSL providers, en wij dus ook, communiceren een snelheid door die bijna nooit haalbaar is. Ga je voor 20Mb/s via ADSL? Dan haalt de verbinding in de praktijk vaak rond de 12Mb/s. De werkelijke snelheid van ADSL is afhankelijk van de afstand tot de wijkcentrale waarin de verbindingen verdeeld worden. Let hier dus bij het vergelijken. Bevalt een ADSL abonnement? Stap dan direct over via verandervanprovider.nl en krijg als bonus een bol.com cadeaukaart t.w.v. €20. Pak dit voordeel!

  • Fiber
  • KPN
  • Online.nl
  • Stipte
  • T-Mobile
  • Telfort
  • XS4ALL
  • Ziggo