1 Wat zoek je?

              

2 Vul je postcode & huisnummer in

    

    Waarom hier je postcode checken?       Overstappen via verandervanprovider.nl
    Onze klanten geven ons een: 9,4

 

Besparen op internet, tv & bellen. Goedkoper dan bij de provider!

Laagste prijs

Goedkoper dan de provider
Dit voordeel pak je toch?

Switch van provider. Een nieuwe contract = korting!

Alle providers

Vergelijken en direct overstappen
Wij regelen alles voor je!

Vragen over internet, telefonie of televisie? Onze service is er ook voor jou!

Echte service

Wij zitten voor je klaar!
Bellen, mailen of via twitter.

 

De 3 meest verkochte alles-in-1 pakketten:

 

Vodafone Alles-in-1     KPN Alles-in-1    Ziggo Alles-in-1

 

Met verandervanprovider.nl wordt overstappen wel heel gemakkelijk:

 

Bespaar ook op internet, tv en bellen

€149

Wordt gemiddeld bespaard op een alles-in-1 pakket. Stap over en bespaar! Wij regelen het.

 

Tevreden klanten. Klantervaringen

9,4

Dit is de gemiddelde beoordeling van onze klanten. We kennen een hele hoge klanttevredenheid.

 

Bedenktijd 14 dagen

14 dagen

Is de bedenktermijn die je hebt. Binnen deze periode kan je altijd gratis opzeggen.

 

Consuwijzer

Let op

Lees op Consuwijzer waar providers aan moeten voldoen. Uiteraard infomeren wij je hier ook over.

 

 

 

HDTV

Haarscherp en levensecht televisie kijken? Dat kan met high definition television, oftewel HDTV. HDTV is een tv-techniek met een zeer hoge beeldkwaliteit. Het aantal beeldlijnen is bij HDTV veel groter dan de bestaande analoge systemen. Hierdoor wordt het beeld aanzienlijk scherper en geniet je van levensechte televisie met haarscherp beeld. En het stopt niet bij HDTV, fabrikanten van televisietoestellen zijn al druk bezig met Ultra-HD. Nog meer pixels, nog scherper televisie kijken.

Om te kunnen genieten van televisie in HD is een tv-toestel en een digitale HD ontvanger nodig. Jouw tv-toestel moet HD ondersteunen, toestellen die jonger zijn dan 6 jaar doen dit eigenlijk altijd al standaard. HD-ready toestellen kunnen ook een scherper beeld geven maar minder scherp dan full-HD. Behalve je televisietoestel en ontvanger moet je natuurlijk ook een abonnement hebben bij een provider die HDTV doorgeeft. Bijna allemaal geven ze HD door maar bij de een krijg je standaard meer zenders in HD dan bij de ander. Zo levert Vodafone bijvoorbeeld al ruim 25 zenders standaard (zonder bijbetaling) in HD kwaliteit bij de Vodafone alles-in-1 pakketten.

Providers met HDTV

Bij alle providers is tegenwoordig HDTV te bekijken. Soms kan dit met een bijbetaling maar steeds vaker worden zenders standaard in HD doorgegeven. Dit geldt voor DSL, kabel en glasvezelproviders. Om HDTV door te geven moet er voldoende bandbreedte beschikbaar zijn. Dit is vaak geen enkel probleem maar bij het Digitenne product van KPN lukt dit bijvoorbeeld niet. Hoewel dit al zo goed als verdwenen is. Providers zien de noodzaak van HD maar al te goed in.  En terecht. De klant wil scherper televisie kijken. En aangezien iedere televisie Full-HD is, is het zonde om zenders dan niet in High Definition te kunnen bekijken.

HD zonder extra te betalen

Soms betaal je extra voor zenders in HD door bijvoorbeeld een HD-pakket af te nemen. Maar steeds vaker zijn de populaire zenders als Ned1, Ned2, Ned3, RTL, SBS, etc, etc standaard in HD te bekijken zonder meerprijs. Bekijk films, series en sportwedstrijden in optimale kwaliteit met HDTV. Vergelijk alle aanbieders van HDTV gemakkelijk op verandervanprovider.nl. Wij hebben het aantal zenders dat standaard in HD wordt geleverd bij ieder abonnement weergegeven. Zo kan je echt vergelijken. Bevalt een pakket? Stap dan direct over. Wij regelen alles voor je. Bovendien krijg je alleen hier ook nog eens een bol.com bon t.w.v. €20 bij je bestelling. Pak dit voordeel dus ook!

  • Fiber
  • KPN
  • Online.nl
  • Stipte
  • T-Mobile
  • Telfort
  • XS4ALL
  • Ziggo