1 Wat zoek je?

              

2 Vul je postcode & huisnummer in

    

    Waarom hier je postcode checken?       Overstappen via verandervanprovider.nl
    Onze klanten geven ons een: 9,4

 

Besparen op internet, tv & bellen. Goedkoper dan bij de provider!

Laagste prijs

Goedkoper dan de provider
Dit voordeel pak je toch?

Switch van provider. Een nieuwe contract = korting!

Alle providers

Vergelijken en direct overstappen
Wij regelen alles voor je!

Vragen over internet, telefonie of televisie? Onze service is er ook voor jou!

Echte service

Wij zitten voor je klaar!
Bellen, mailen of via twitter.

 

De 3 meest verkochte alles-in-1 pakketten:

 

Vodafone Alles-in-1     KPN Alles-in-1    Ziggo Alles-in-1

 

Met verandervanprovider.nl wordt overstappen wel heel gemakkelijk:

 

Bespaar ook op internet, tv en bellen

€149

Wordt gemiddeld bespaard op een alles-in-1 pakket. Stap over en bespaar! Wij regelen het.

 

Tevreden klanten. Klantervaringen

9,4

Dit is de gemiddelde beoordeling van onze klanten. We kennen een hele hoge klanttevredenheid.

 

Bedenktijd 14 dagen

14 dagen

Is de bedenktermijn die je hebt. Binnen deze periode kan je altijd gratis opzeggen.

 

Consuwijzer

Let op

Lees op Consuwijzer waar providers aan moeten voldoen. Uiteraard infomeren wij je hier ook over.

 

 

 

Laatste Nieuws

Meer informatie

 

Internetsnelheid

De snelheid van je internetverbinding speelt een steeds grotere rol. Nu meer apparaten (zoals smartphones, laptops, tablets, radio's, etc) gebruik maken van internet, wordt het zaak dat je verbinding dit aan kan. De provider moet voldoende Mb/s kunnen leveren. Televisie kijken, surfen en bellen vergt bandbreedte. Daarom is snel internet voor steeds meer consumenten van groot belang. Je wilt niet langzaam internetten op het moment dat er iemand anders televisie kijkt via dezelfde verbinding. Een abonnement met een wat hogere snelheid is dat de oplossing.

Snel internet

Providers realiseren zich de toenemende vraag naar snel internet maar al te goed. Rond 2005 waren er nog zat providers die abonnementen van 1,5Mb/s snelheid aanboden. Nu kent het abonnement met de laagste snelheid toch nog zo'n 10Mb/s. Iedere provider zet tegenwoordig in op hogere snelheden. De kabel (Ziggo) hebben de afgelopen jaren nieuwe coderingen omarmt waardoor snelheden opgekrikt zijn naar wel 200Mb/s. Een hele nieuwe manier van internetten is glasvezel. Dit is een nieuwe kabel die momenteel letterlijk wordt ingegraven in Nederland. Glasvezel is er voor snel breedband. Dit kan in theorie nu al zo'n 1000Mb/s aan. Snel internet is dus hot. 

De snelheid van je internetverbinding is behalve de snelheid die de provider levert ook afhankelijk van factoren in huis. Maak je gebruik van draadloos internet? Dan kost je dit snelheid. Op zich is dit niet erg natuurlijk maar als je een trage verbinding hebt, wordt ie nog trager. De constructie van je huis kan ook impact hebben op de draadloze verbinding. Veel staal en beton kan de WiFi doorgifte belemmeren. Ook de bekabeling in huis speelt een rol bij de internetsnelheid. In oude woningen, met oude bekabeling, kan soms een lage snelheid worden behaald. Het is dan vaak onbetaalbaar om nieuwe kabels te trekken. Switch dan eens naar de kabel. Dit kan al enorm schelen.

DSL langzamer dan kabel en glasvezel

DSL lijkt op het gebied van snel internet achter te (gaan) lopen. De DSL aanbieders, denk aan KPN, Tele2, Online.nl en Telfort, kunnen nu met relatief veel moeite een snelheid halen van 20Mb/s. Hiermee legt DSL het dus al af tegen de kabel en glasvezel. Wel ligt de prijs van DSL lager en kan je  bij 'normaal' internetgebruik met DSL prima uit de voeten. Naar verwachting zal glasvezel groter worden en dat is de reden dat veel DSL providers inzetten op glasvezel. Vrijwel alle DSL providers bieden ook al glasvezel aan, weliswaar in een beperkt aantal gebieden. Dan zijn er ook nog de pure glasvezelproviders als Fiber die alleen glasvezelinternet aanbieden. Vergelijk op verandervanprovider.nl o.a. op internetsnelheid. Stap over en bespaar ook! Nu bij iedere bestelling een gratis bol.com bon t.w.v. €20!

  • Fiber
  • KPN
  • Online.nl
  • Stipte
  • T-Mobile
  • Telfort
  • XS4ALL
  • Ziggo