Over ons

Wij zijn verandervanprovider.nl: een vergelijkingssite voor internet, tv en bellen. Op deze site kunnen abonnementen van alle Nederlandse providers worden vergeleken. En uiteraard kan je het abonnement van jouw keuze direct online afsluiten. Wij regelen alles voor je, natuurlijk ook de overstap naar je nieuwe provider!

Wij zijn altijd goedkoper dan de provider zelf. We geven namelijk bij iedere bestelling een bol.com bon t.w.v. €20 weg. Deze actie komt bovenop de bestaande actie(s). Je bent nergens zo goedkoop uit als op verandervanprovider.nl!

verandervanprovider.nl in het kort
 

Wij hebben een eigen klantenservice die voor al onze klanten en bezoekers klaarzit. Neem contact op via telefoon, email, twitter of facebook. Of laat je gegevens achter en wij bellen jou.

Onze filosofie

Eerlijk en transparant. Dat is wat we nastreven. Zo tonen we prijzen als totaal, niet alleen als maandprijs of actieprijs maar ook als totale prijs per jaar. Op deze manier wordt duidelijk hoeveel je precies gaat betalen het eerste jaar. We tonen abonnementen van alle providers waardoor er echt vergeleken kan worden. Je krijgt bij ons echte service van vakkundige telefonische medewerkers. Dit houdt ook in dat je eerlijk antwoord krijgt op vragen, als je niets kunt besparen hoor je dit ook en zullen we je geen onnodige overstap laten maken. Bovendien maken wij ons verdienmodel gewoon bekend. Iedereen mag weten hoe wij geld verdienen.

Verdienmodel

Wij krijgen een eenmalige vergoeding van een provider wanneer je via ons een abonnement bestelt. Een deel van die vergoeding (gemiddeld 50 procent) geven wij aan onze klanten terug in de vorm van een bol.com bon t.w.v. 20 euro. Door een deel van de vergoeding terug te geven, zijn wij de goedkoopste in de markt. Wij zijn altijd goedkoper dan de provider zelf! Wij zien onze klant als ambassadeur en spenderen geen geld aan reclame. We geven dit geld liever terug aan jou. Meer over ons verdienmodel.

Beoordelingen

We kennen een hoge klanttevredenheid. Wij vragen klanten hun beoordeling achter te laten zodat wij onze service kunnen blijven verbeteren. Wil jij ons hier ook mee helpen?

Loading...

 

  • Fiber
  • KPN
  • Online.nl
  • Stipte
  • T-Mobile
  • Telfort
  • XS4ALL
  • Ziggo