Overstappen

Het lijkt soms heel ingewikkeld om over te stappen wanneer je al een internetabonnement hebt. Kom ik zonder internet te zitten? Wat te doen met mijn oude modem of ontvanger en kan ik mijn huidige telefoonnummer meenemen? Op deze vragen krijg je op deze site antwoord. Het overstappen naar een nieuwe provider wordt op verandervanprovider.nl voor je opgelost. Wij zorgen ervoor dat de overstap van je oude naar de nieuwe provider goed en vlekkeloos verloopt. Je zult geen dag zonder internet zitten en uiteraard kan je telefoonnummer altijd worden meegenomen naar een nieuwe provider (nummerportering).

Postcodecheck

Door de postcodecheck in te vullen kan je in één opslag zien welke providers op jouw adres beschikbaar zijn. Vervolgens kan je de abonnementen met elkaar vergelijken. Maximaal 3 abonnementen kunnen naast elkaar worden gezet. Daarmee krijg je het juiste beeld van de onderlinge overeenkomsten en verschillen. Bevalt een abonnement? Kan je besparen? Stap dan direct over! En ontvang ook nog eens een bol.com bon t.w.v. €20 helemaal gratis!

Overstappen

Overstappen begint met het invullen van je contractnummer van het abonnement bij je huidige provider. Met dit nummer kan je nieuwe provider de verbinding als het ware overnemen van de oude provider. Je kunt overstappen van kabel naar ADSL maar andersom natuurlijk ook. Uiteraard kan je ook van ADSL-provider naar een nieuwe ADSL-provider overstappen. En tegenwoordig kan er ook richting glasvezel worden overgestapt. Als consument heb je zo veel meer vrijheid dan vroeger! Profiteer hiervan.

Je kunt na een contractperiode je contract maandelijks opzeggen. Providers mogen niet meer stilzwijgend verlengen. Heb je bijvoorbeeld een Tele2 abonnement met een 1-jarig contract en heb je dit al 18 maanden? Dan kan je direct overstappen! Je hoeft dus niet te wachten tot er weer 12 maanden vol gemaakt zijn. Providers hanteren een opzegtermijn van 1 maand. Stap dus ook over en pak die korting!

Waarom overstappen via ons? Daarom!

Via ons stap je eenvoudig en snel over naar een nieuwe provider. Wij regelen alles. Maar er is meer:

Overstappen via verandervanprovider.nl

 

Tevreden klanten

We kennen een hoge klanttevredenheid. Wij vragen klanten hun beoordeling achter te laten zodat wij onze service kunnen blijven verbeteren. Wil jij ons ook hiermee helpen?

Loading...

 

  • Fiber
  • KPN
  • Online.nl
  • Stipte
  • T-Mobile
  • Telfort
  • XS4ALL
  • Ziggo