1 Wat zoek je?

              

2 Vul je postcode & huisnummer in

    

    Waarom hier je postcode checken?       Overstappen via verandervanprovider.nl
    Onze klanten geven ons een: 9,4

 

Besparen op internet, tv & bellen. Goedkoper dan bij de provider!

Laagste prijs

Goedkoper dan de provider
Dit voordeel pak je toch?

Switch van provider. Een nieuwe contract = korting!

Alle providers

Vergelijken en direct overstappen
Wij regelen alles voor je!

Vragen over internet, telefonie of televisie? Onze service is er ook voor jou!

Echte service

Wij zitten voor je klaar!
Bellen, mailen of via twitter.

 

De 3 meest verkochte alles-in-1 pakketten:

 

Vodafone Alles-in-1     KPN Alles-in-1    Ziggo Alles-in-1

 

Met verandervanprovider.nl wordt overstappen wel heel gemakkelijk:

 

Bespaar ook op internet, tv en bellen

€149

Wordt gemiddeld bespaard op een alles-in-1 pakket. Stap over en bespaar! Wij regelen het.

 

Tevreden klanten. Klantervaringen

9,4

Dit is de gemiddelde beoordeling van onze klanten. We kennen een hele hoge klanttevredenheid.

 

Bedenktijd 14 dagen

14 dagen

Is de bedenktermijn die je hebt. Binnen deze periode kan je altijd gratis opzeggen.

 

Consuwijzer

Let op

Lees op Consuwijzer waar providers aan moeten voldoen. Uiteraard infomeren wij je hier ook over.

 

 

 

Laatste Nieuws

Meer informatie

 

Providers vergelijken

Zie je ook door de bomen het bos niet meer? Welke internetprovider past het best bij mij? Waar betaal ik het minst? En bij welke provider krijg ik het snelste internet? Op deze vragen krijg je antwoord op verandervanprovider.nl. Vergelijk alle Nederlandse internetproviders en stap direct over. Wij regelen alles voor je.  Sinds de liberalisering van de telecommarkt is het aantal internetproviders explosief toegenomen en hierdoor is de concurrentie toegenomen. Zo wordt er prijs geconcurrereerd. Profiteer hiervan. Dit kan je een flinke besparing opleveren. Je kunt op deze site per keer drie abonnementen naast elkaar plaatsen en deze onder andere vergelijken op internetsnelheid, maandprijs, HDTV, aantal zenders, aansluitkosten en contractduur.

Prijsvergelijking

Op verandervanprovider.nl houden wij alle acties en abonnementswijzigingen nauwlettend voor je in de gaten. Op deze manier ben je ervan verzekerd dat de informatie op onze website altijd volledig up-to-date is en je dus nooit teveel betaalt voor een internetabonnement.  Ook hebben wij soms unieke acties in samenwerking met de providers, waardoor je bij ons nog goedkoper uitbent. Bovendien voeren wij zelf ook nog een unieke actie: bij iedere bestelling een gratis bol.com bon t.w.v. €20. Hierdoor zijn wij altijd goedkoper dan de providers zelf en dan iedere vergelijker!

De informatie op onze website proberen wij zo transparant en zo duidelijk mogelijk weer te geven, zo kom je achteraf nooit voor verrassingen te staan. Zo krijg je bij de prijsvergelijking een compleet overzicht van alle kosten te zien, dus ook de hoogte van de aansluitkosten en eventuele andere bijkomende kosten.

Internetproviders vergelijken

Doordat wij de abonnementen van alle internetproviders kunnen aanbieden, is er eigenlijk altijd wel een abonnement te vinden dat het beste op jouw wensen aansluit. Wil je bijvoorbeeld graag een scherp geprijsd alles-in-1 abonnement, kijk dan zeker eens naar het aanbod Telfort of Online.nl. Of ben je meer op zoek naar een supersnelle glasvezelverbinding? Dan is een glasvezelabonnement van KPN of Tele2 misschien meer iets voor jou.

Providers vergelijken om jaarlijks opnieuw te besparen. Dat is onze boodschap. Hoe? Door over te stappen! Vergelijk providers en zie direct wat je kunt besparen zonder in te hoeven leveren op de kwaliteit. Wij regelen de overstap voor je. Waar wacht je nog op?

  • Fiber
  • KPN
  • Online.nl
  • Stipte
  • T-Mobile
  • Telfort
  • XS4ALL
  • Ziggo